Welkom

Welkom bij  Zang & Gospelgroep Flamboyant

De Zang- en Gospelgroep Flamboyant bestaat uit 21 dames, heren en medewerkers. De leden zijn van verschillende nationaliteit en komen onder anderen uit Suriname, Curaçao, Chili, Venezuela, Frankrijk, Spanje, Molukken, Indonesië en Nederland. Wij bieden u een gevarieerd repertoire waarin de verschillende nationaliteiten herkend worden.

Multicultureel
Ons repertoire omvat traditionele en populaire muziek en zang van onze oorspronkelijke thuislanden. Flamboyant treedt op in veelkleurige authentieke klederdracht van de herkomstlanden. De harmonie tussen muziek, zang en klederdracht is een aparte beleving ... laat u eens meenemen naar de exotische sfeer van onze cultuur.

Gospel
Heel specifiek zijn de karakteristieke gospels die enkele eeuwen geleden op het Zuid-Amerikaanse contingent hun oorsprong hebben gevonden. De historische songs zijn oorspronkelijk religieus en van communicatieve aard, in latere tijden kregen de songs wereldbekendheid, met veel succes. Ook vandaag de dag genieten de onsterfelijke songs nog steeds grote populariteit. Met veel genoegen maakt Flamboyant u deelgenoot van hun passie en plezier waarmee zij de gospels presenteren. Tijdens deze optredens wordt originele gospelkledij (gawn) gedragen.
Flamboyant verzorgt desgewenst optredens "op maat" voor uiteenlopende gezelschappen zoals verenigingen, bruiloften, overheden, openbare festiviteiten, woongemeenschappen,zorginstellingen en culturele bijeenkomsten. Kortom een scala aan historische, culturele en populaire muziek en zang in passende klederdracht.

Kerstoptreden

In de gezellige decembermaand ontbreekt Flamboyant zeker niet, wij verzorgen een sfeervol repertoire van traditionele Christmas-songs gevarieerd met passende gospels en desgewenst met Multiculturele liederen.

 


Welkom op onze website en... natuurlijk bij een optreden van Flamboyant.

ZanggroepFlamboyant

Joop Buijs PR